Stadsarkivet Stockholm – digitalt & på plats

Stadsarkivet Stockholm Kungsklippan 6, Stockholm

Ett samtal mellan författare Mian Lodalen aktuell med boken ”Lesbiska ligan – en sann kriminalhistoria” och arkivpedagog Johanna Törnros. Begränsat med sittplatser – biljetterna släpps en vecka i förväg. Titta på eventet digitalt – ingen anmälan krävs.

Gratis

Nordmalings bibliotek – digitalt

Författare till romanerna ”Lisa och Lilly” och ”Lesbiska ligan”, baserade på verkliga historiska fall om hur det har varit att leva som homosexuell i Sverige under 1900-talets första hälft. Författarsamtalet är digitalt och leds av bibliotekschefen Tommy Bildström. En länk läggs upp på minabibliotek.se/nordmaling innan samtalet börjar. Författarsamtalet är en del av Nordmaling kommuns Regnbågsvecka.

Gratis

Kulturcaféet Nyköpings Folkhögskola

Nyköpings Folkhögskola

Med avstamp i Mian Lodalens två senaste romaner rör sig kvällen samtal kring frågor om klass, kön, förbjuden kärlek och kampen för att få älska fritt. Kvällens moderator är Stina Wik, litteraturfantast, tillika lärare på Nyköpings folkhögskola

120kr

Varbergs teater: Litterär AW

Varbergs teater Engelbrektsgatan 5, Varberg

Varbergs Stadsbibliotek bjuder in till en litterär AW med musikunderhållning. Vi presentar stolt Mian Lodalen och Jenny Almsenius. Under kvällen får vi ta del av ett författarsamtal mellan Mian Lodalen och bibliotekarierna Kajsa Åberg och Lillemor Åkerman. Det litterära samtalet ramas in av sång och musik med Jenny Almsenius som spelar under förminglet 17.00-18.00. Under […]

Lunds stadsbibliotek

Atriumgården Sankt Petri kyrkogata 6,, Lund

Möt Mian Lodalen i ett samtal med Cecilia Lindgren, bibliotekarie på Lunds stadsbibliotek.

Gävle bibliotek

Gävle stadsbibliotek Nygatan 25, Gävle

Möt frilansjournalisten, krönikören och författaren Mian Lodalen, aktuell med romanen "Lesbiska ligan", i ett samtal med bibliotekarien Daniel Gustavsson. Författarsamtalet ingår i en programserie på tema: Demokrati & minoriteter. I samarbete med Diskrimineringsbyrån Gävleborg.

Gratis

Torsås bibliotek

Centrumbiografen Torsås Karlskronavägen 3, Torsås

Författarsamtal på Centrumbiografen. Hämta gratisbiljett på Torsås bibliotek.

Gratis